ÖZGE ŞAHİN      17.2.2017

ÖZGE ŞAHİN

Şu Anda: DiVAN TURİZM İŞLETMELERİ A.Ş KOÇ-DİVAN GRUBU

2013 Yılında başladığım Nişantaşı Üniversitesi AŞÇILIK bölümünü 2016 yılı mezun olarak bitirdim. Eğitimimin ilk yılını ingilizce hazırlık bölümü okuyarak tamamladım ,bunun nedeni kariyer odaklı bir meslek seçtiğim için en az bir yabancı dilin şart olmasıydı. Eğitim öğretim yılı içersin de 2. Yılımın 2. Döneminde HİLTON oteller zincirinin kozyatağı şubesinde stajımı tamamladım. .

Burada ki edindiğim bilğiler mesleğe yönelik profesyonel tecrübe kazanmama katkı sağladı. Mezun olur olmaz hocalarımın ve okulumun desteğiyle bir çok iş fırsatı yakaladım , bunlardan biri Türkiye de turizm otelcilik ve yiyecek & içecek sektöründe öncü rol üstlenen Divan turizm Grubu Taşdelen üretim tesisleriydi, bura da ağustos ayı itibariyle pastacı olarak çalışmaya başladım. Hocalarımızın ve okulumuzun bize verdiği kazanımlar sayesinde iş hayatına atılarak kariyerimde başarılı ve emin adımlarla geleceğe yürüyeceğime inanıyorum .Nişantaşı Üniversitesine bana hislerimi yansıtma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim bütün Nişantaşı Üniversitesin de okuyan ve tercih edecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum .

“Bir yerlere gelebilmek için emek vermek gerekir ‘ EMEKSİZ YEMEK OLMAZ ’.”