Nişantaşı Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Sezonu Lider Kapattı      27.12.2016

NİŞANTAŞI Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Üniversiteler Voleybol 2. ligini birinci bitirerek önümüzdeki yıl 1. ligde oynamaya hak kazandı.

Nişantaşı Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Davutpaşa Kampüsü Spor Salonu'nda oynanan final maçında Esenyurt Üniversitesi'ni 3-0 mağlup ederek sezonu lider kapattı. Nişantaşı Üniversitesi elde ettiği bu başarı ile gelecek sezon Üniversiteler Voleybol 1'inci liginde yer alacak. 16 takımdan oluşan ligde sadece 2 set vererek mutlu sona ulaşan Nişantaşı Üniversitesi'ni ikinci olan İstanbul Esenyurt Üniversitesi takip ederken üçüncü ise Boğaziçi Üniversitesi oldu.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TAKIM KAPTANI KAVAS: ''ASIL HEDEFİMİZ SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU''

Esenyurt Üniversitesi'ni 3-0 yendikleri final maçından sonra açıklamalarda bulunan Nişantaşı Üniversitesi Takım Kaptanı Efe Kavas, ligi kazanmak için çok çalıştıklarını belirtti. Üniversite yönetiminin desteğinin en üst seviyede olduğunu dile getiren Kavas, "Destek olmadan başarının gelmesi imkansız. Üniversite olarak hem yöneticilerimiz, hem antrenörümüzle bu kupayı çok istedik, saha içinde ve dışında bir takım olduk ve kupayı kazandık. Asıl hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu" dedi.